Financieel Directeur

Introductie

Wij zoeken voor één van de divisies van een middel grote dienstverlener in de arbeidsbemiddeling de nieuwe Financieel Directeur. Deze divisie heeft een omzet van rond de €40 miljoen. Een gerenommeerde Private Equity investeerder is vol ambitie ingestapt met de doelstelling door verdere professionalisering en een “Buy and Build’’ te groeien. De standplaats is in Oost Nederland.

Als Financieel Directeur weet je samen met de Algemeen Directeur de omzet en winstgevendheid te laten groeien, maar stuurt veel breder dan alleen op financiële resultaten en operationele kpi’s. Je begrijpt hoe belangrijk het is om aantrekkelijk te zijn als dienstverlener, voor werknemers en werkenden. Creëert daarom intern en extern ambassadeurs.

De Financieel Directeur is eindverantwoordelijk voor de inrichting en beheersing van financiële organisatie, IT en de bedrijfsdata van de labels en rapporteert aan de CFO van de groep. In deze rol kies je niet voor de grootte van de omzet/onderneming, maar voor de mooie uitdaging die er ligt om in een ondernemende setting het bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

(meer…)