Waar passie voor het vak, drive en netwerken samenkomen

Ons team

Binnen ons team delen we de gemeenschappelijke passie voor het search en interim vak dat we dagelijks met plezier uitoefenen. Deze passie is onze verbindende factor. We vullen elkaar op een natuurlijke manier aan en we werken hard voor het juiste resultaat. Bij zowel klanten als kandidaten staan we bekend om onze gezonde dosis enthousiasme, benaderbaarheid en gedrevenheid voor kwaliteit.

Ook op inhoudelijk vlak werken we nauw samen. Onze focusgebieden Finance en Digital Transformation zijn nauwer met elkaar verweven dan ooit. We houden samen de inhoudelijke ontwikkelingen bij onze klanten scherp in de gaten. Onze kandidatenfocus blijft onze eerste prioriteit.

Rutger KamphuisInterim Finance & CFO Search

In 2000 ben ik begonnen als Business Controller bij Vopak. Na 5 jaar heb ik de overstap gemaakt vanuit finance naar search bij Robert Walters. Hier richtte ik mij voornamelijk op het bemiddelen van senior finance kandidaten en is de passie voor het vak ontstaan. In 2010 resulteerde dit in de start van een eigen bedrijf. Het starten van een eigen bedrijf is altijd één van mijn dromen geweest en daarom ben ik met trots één van de oprichters van Kamphuis Mohr Van der Steen.

Samen met Sophie en onze kinderen Mats, Eva & Aimée geniet ik van het leven.

Eric MohrInterim Digital Transformation & CIO Search

Na mijn rechten – en communicatiestudie in Groningen en Montréal, ben ik begonnen met werken bij Institute for International Research (Amsterdam en Brussel) waar ik marktonderzoek deed als basis voor grootschalige conferenties en beurzen. Daarna heb ik het vak van interim en search geleerd bij Michael Page, waar ik tot 2010 Managing Director was.

In 2010 heb ik voor het ondernemerschap gekozen als partner bij Kamphuis Mohr Van der Steen. Ik ben getrouwd, we hebben 2 kinderen en ben een fervent watersporter.

Simon van der SteenInterim Finance & CFO Search

Na mijn studie aan de UvA ben ik begonnen als organisatie adviseur op gebied van fusies & overnames, re-integratietrajecten en werving & selectie. In 2005 ben ik gestart bij Robert Walters als consultant later als manager voor de Interim Finance divisie.

In 2013 heb ik de knoop doorgehakt en mij aangesloten als partner bij Kamphuis Mohr Van der Steen. Samen met mijn vrouw Annelies en onze drie kinderen wonen wij in Heemstede, waar we genieten van het buitenleven en het strand.

Christianne van der LindenOffice Management

Na mijn opleiding personeel en organisatie, ben ik in de uitzendbranche werkzaam geweest en daarna als Recruiter bij o.a. Nike. Ik heb vervolgens een aantal jaren bij verschillende bedrijven in veelzijdige administratieve functies gewerkt, waar ik mij altijd bezig heb gehouden met HR gerelateerde zaken. De combinatie van office management en betrokkenheid bij de Interim en Search business is ideaal voor mij. Ik woon met mijn gezin in Naarden.

Werken bij Kamphuis Mohr van der Steen?