Global Finance Manager

Introductie

Het bedrijf, de ambitie en de mensen

Het bedrijf is actief binnen consumenten producten die op de markt worden gebracht via E-commerce en Retail kanalen. Ongeveer anderhalf jaar geleden is het bedrijf door een Nederlands Private Equity investeerder overgenomen, waarmee voor het bedrijf een nieuwe fase van professionalisering en versnelde groei is aangebroken.

Het hoofdkantoor van is gevestigd in de regio Rotterdam. Daarnaast werkt het bedrijf op internationaal niveau en is zij actief in Europa, Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. Wereldwijd heeft de onderneming meer dan 200 medewerkers, waarvan er rond de 100 medewerkers op het hoofdkantoor werkzaam zijn.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich op eigen kracht ontwikkeld naar een omzet niveau van meer dan € 150 mln en een gezonde winstgevendheid. Het bedrijf ziet haar toekomst rooskleurig tegemoet. Door solide ondernemerschap, het benutten van kansen in verschillende groeimarkten en de verdere automatisering en digitalisering van de organisatie gaat het voor double digit groei. De ambitie is deze omzet binnen vijf jaar minimaal te verdubbelen.

De roots van het bedrijf gaan jaren terug, waarin de Rotterdamse manier van communiceren als een rode draad terugkomt. Door de tijd heen is het bedrijf zich meer gaan richten op de internationale markt, waardoor ze tegenwoordig een mooie balans hebben in oer-Hollandse normen en waarden aangevuld met internationaal gevoel en passie.

Het bedrijf is een jong en energiek bedrijf. Eigenschappen als ‘can do’ & hands-on mentaliteit, klantgericht, creativiteit en snel kunnen schakelen, zijn erg kenmerkend in de omschrijving van de medewerkers. Er is ruimte voor ideeën en ontwikkeling, waarbij de medewerkers een centrale rol spelen.

(meer…)

a.i. Financial Controller / Productie & Distributie / Private Equity

Introductie

Voor een PE owned bedrijf in de Productie en Distributie (B2B) imet een omzet van rond de € 100 mio in de regio Zuid-Holland zoeken wij de a.i. Financial Controller. In deze rol ben je de Financial Controller voor de Nederlandse tak van hun sales en distributie bedrijf met een omzet van € 25 mio.

Je bent verantwoordelijk voor de accounting/ administratie en vanuit deze rol rapporteer je aan de CFO tot dat de nieuwe Group Controller is gestart.

(meer…)