Interim Digital Transformation

Nog nooit hebben externe – en interne klanten een zo centrale rol gespeeld op de agenda’s van organisaties. Organisaties, groot en klein, internationaal en nationaal, private equity owned, beursgenoteerd of non profit kunnen zich niet veroorloven om niet te reageren op de veranderende omgeving. Hoe kunnen organisaties de relatie met hun klanten verder personaliseren? Een actueel en samenhangend beeld van (individuele) klanten is hierbij cruciaal. Hoe reageren organisaties zo slagvaardig mogelijk op veranderende klantbehoeftes? Welke rol spelen betrouwbare en beschikbare data?

Wij bemiddelen kandidaten die een leidende rol willen spelen in bovenstaande ontwikkelingen, in een project rol, een lijn rol of in een specialistische rol. Die over hun eigen grenzen heen kijken, die het belang van klant en organisatie boven hun eigen belang plaatsen. Professionals die met een groep van gelijkgestemden niet vasthouden aan bestaande patronen maar bewust onderdeel willen zijn van deze verandering.

Voorbeelden van ingevulde interim opdrachten zijn:

  •  IT Programma Manager, Digital Transformation/ Change Manager, PMO
  • SAP HANA Project Manager, FICO Consultant, Integration Manager, Carve Out Manager
  • Microsoft Dynamics (Navision/ AX/ for Operations/ Business Central) Project Manager, Functioneel Consultant
  • Information Manager, Data Scientist, BI Consultant, Python/ R, Machine Learning Expert, Power BI Developer, Tableau Consultant
  • Datawarehouse Architect, Master Data Manager, SQL, ETL Expert

Bij een nieuwe opdracht doen we een uitgebreide search in ons up-to-date interim kandidaten netwerk en binnen 24 uur presenteren wij de shortlist met de beste en op dat moment beschikbare kandidaten in de markt.